Tijdens de Valentijns editie van Grenzeloos Ontmoeten bij De Verbeelding, werden de gasten verrast met een prachtig optreden van De Zingende Dames. In het eerste deel van de ochtend zongen de dames de mooiste liefdesliedjes, helemaal in het thema van Valentijnsdag. Na de pauze werden de nummers geïntroduceerd met een quiz en kon het publiek meezingen, wat dan ook door de meeste mensen uit volle borst werd gedaan.

Vanuit de Cultuurmakelaar stelt De Verbeelding 1x in de maand op woensdagochtend de deuren open voor de Cultuurimpuls ‘Grenzeloos Ontmoeten’. Van 9.30 tot 10.00 uur is er een informele ontvangst met koffie en thee, waarna aanwezigen worden geïntroduceerd in de wereld van kunst en cultuur. De ene keer staat de hangende expositie centraal, een andere keer vertelt een kunstenaar over haar/zijn werk, wordt er muziek gemaakt, is er een optreden van een koor, of een gastspreker met een interessant onderwerp. De bezoekers komen in aanraking met dingen die ze zelf nooit actief opzoeken. Vaak hebben mensen even een zetje nodig om over een drempel te stappen. De drempel van De Verbeelding, de wereld van kunst en cultuur, maar ook de drempel om naar buiten te gaan en te bewegen.

Inwoners van Zeewolde, ouderen in de wooncentra en andere wandelmaatjes die graag een keer een kijkje willen komen nemen: Van harte welkom. De volgende edities van Grenzeloos ontmoeten zijn op 20 maart en 17 april.

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl