Tijdens de KunstExpeditie op de woensdagmiddag voor de voorjaarsvakantie mochten de kinderen ‘Selfies kleien’ met een prachtig resultaat. In de voorjaarsvakantie is de laatste workshop in de minireeks Beeldhouwen. Als vervolg op deze minireeks is er in maart en april weer op vijf woensdagmiddagen een prachtig aanbod van de KunstExpeditie.

Kinderen vanaf 8 jaar krijgen de kans om creativiteit en talent verder te laten groeien. Het cultuur-educatieve programma “Verbeelding&CO” organiseert een minireeks Beeldende Vorming buiten schooltijd. Deze tweede Minireeks staat onder leiding van kunstenaar Rob van den Broek.

Verschillende kunstenaars en kunstvormen komen aan bod, natuurlijk ook verschillende technieken. En elke keer maken de kinderen een eigen kunstwerk. De kunstwerken worden eerst tentoongesteld in de etalage van ’t Ravelijn, waarna de kinderen hun eigen werk mee naar huis mogen nemen. De inspirerende kunstenaars zijn o.a. Christo, Rembrandt, Penone, Saraceno. Een kunstvorm is “Popart”. Wie dit nog niet kent, kan het hiermee alvast opzoeken op internet. Elke workshop starten we met een korte inspiratie en dan snel aan de slag!

Data: 13, 20, 27 maart en 3 en 10 april.

Locatie: Basisschool ’t Kofschip, Corridor 76, Zeewolde

Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur

Kosten: 5 lessen voor maar € 30,- inclusief materiaal

Aanmelden via website: www.verbeeldingenco.nl

Meedoen met de workshop Beeldhouwen in de voorjaarsvakantie? Op woensdagmiddag 27 februari om 14.00 uur kan dat nog! In verband met voldoende materiaal, wel graag aanmelden via de website www.verbeeldingenco.nl