Levensverhalen schrijven met Marijke Kerkhoven-Postma

Maandag 26 november was de achtste van tien bijeenkomsten ‘Levensverhalen Schrijven’, waarbij iedereen zijn/haar eigen verhaal schrijft aan de hand van vragen als leidraad. Ditmaal vond de bijeenkomst plaats bij paviljoen De Verbeelding. Vijf van de zes cursisten bogen zich in de inspirerende omgeving van het paviljoen over hun eigen levensverhaal, onder leiding van Marijke Kerkhoven-Postma. Ook worden er creatieve middelen gebruikt waarmee het levensverhaal op een andere, speelse manier beschreven wordt.

Vanaf januari start een nieuwe cursusreeks ‘Mijn pen vertelt…’. De cursisten leren een creatief dagboek schrijven voor ontwikkeling en innerlijke groei. Marijke Kerkhoven-Postma vertelt: “Deze cursus is voor jou als je wilt schrijven over jezelf en de wereld waarin je leeft. Een wereld die steeds vaker je aandacht opeist, je overweldigt en waardoor het luisteren naar je innerlijke stem op de achtergrond raakt.

Om weer contact te maken met jezelf is creatief dagboek schrijven een manier om je opnieuw bewust te maken van wat er in je leeft, van wat gehoord en verwoord wil worden.

Het doel van deze cursus is je op weg te helpen naar fragmenten van jouw verhaal. Je zult perspectieven ontdekken en materiaal vinden waarover je wilt (door)schrijven, zodat je jouw reis al schrijvend kunt voortzetten. Door het verkennen van gebeurtenissen, onderliggende motieven en herinneringen, leer je jezelf kennen als een mens die aandacht heeft voor persoonlijke en spirituele groei.”

Op 17 en 21 januari start Marijke met twee nieuwe cursussen Mijn Pen Vertelt. Een cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 uur op maandag of donderdag (ochtend of avond). Een nieuwe serie Levensverhalen Schrijven start op 14 januari 2019.

Meer informatie of aanmelden via: mkerkhovenpostma@kpnmail.nl of 036 522 1372