Laatste kans om de expositie Van Energie naar Synergie van 30 jaar KVF te bekijken, een lezing door keramiste Annemiek Eradus, muziek van de popband van Muziekschool Zeewolde, heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid. De laatste ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’ van het seizoen op zondagmiddag 23 juni bij De Verbeelding heeft een gevarieerd programma.

De maand juni is het einde van een prachtig cultureel seizoen in De Verbeelding. Tevens het begin van vernieuwing, op 24 juni sluiten de deuren van het paviljoen voor publiek en wordt begonnen met de langverwachte verbouwing. Stichting De Verbeelding nodigt daarom alle mensen uit Zeewolde en omgeving uit om het culturele seizoen gezamenlijk af te sluiten op zondagmiddag 23 juni in het Paviljoen. Keramiste Annemiek Eradus vertelt deze middag over klei en keramiek. Naast haar werk en dat van haar cursisten is er een verrassend optreden van de popband van Muziekschool Zeewolde.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u (weer) eens een kijkje komen nemen in Paviljoen De Verbeelding? Zondagmiddag 23 juni tussen 15.00 en 17.00 uur staat de deur voor iedereen open!

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage bij de uitgang is van harte welkom.

Wanneer: zondagmiddag 23 juni
Adres: De Verbeelding 25, Zeewolde
Toegang: Vrijwillige bijdrage bij de uitgang
Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl