Na de verbouwing van De Verbeelding deze zomer, wordt het nieuwe seizoen gestart met een veelbelovend openingsconcert op zondag 29 september. Marieke Booy en Rose Spearman geven een exclusieve vooruitblik op hun nieuwe theater voorstelling “Als De Liefde Niet Bestond”

“Als De Liefde Niet Bestond” is een voorstelling die gaat plaatsvinden in theaters door het hele land in het najaar 2020. De Verbeelding heeft de primeur!
De liefde die verbindt, verblindt, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt. De zin en soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde” waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden. De liefde voor jezelf en voor je naasten, maar ook de liefde voor onze wereld. Marieke en Rose vertellen op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen. Met mooie Nederlandstalige stukken van o.a. Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes, vertaald naar het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde. Tevens kunt u mooie instrumentale stukken verwachten die vertolkt worden op viool en piano… om even bij weg te dromen.

De kaartverkoop van dit concert is gestart! De kaarten a € 17,50 (incl. koffie en thee arrangement) zijn hier online verkrijgbaar.

“Als De Liefde Niet Bestond” bestaat uit:
Marieke Booy-Viool
Rose Spearman-Zang
Willem Hoving -Piano

Wanneer: zondag 29 september van 15.00 – 17.00 uur, de deuren gaan om 14.15 uur open.
Adres: De Verbeelding 25 in Zeewolde