Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

[button link=”http://deverbeeldingzeewolde.nl.testbyte.nl.testbyte.nl.server35.firstfind.nl/reserveren” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]RESERVEREN[/button]

“Weerspiegelingen van het Water”
Het pianoconcert wordt gegeven door de twee Japanse, internationale pianisten: Tempei Nakamura & Yoshimi Kawai. Vorig jaar in november 2015 speelden ze succesvol samen in het Concertgebouw in Amsterdam. Het laatste nummer van het uitverkochte concert in Amsterdam werd gespeeld door Tempei Nakamura. Het was zijn stuk en improvisatie over de stad Amsterdam, genaamd “Weerspiegeling van het water”. Voor Tempei Nakamura & Yoshimi Kawai gaat dit concert in Zeewolde hun tweede samenwerking worden. “De Natuur” is hun thema.  Ze willen met dit concert in Zeewolde de verbinding leggen tussen de “Weerspiegeling van het water” en “De Natuur”. Twee thema’s die dichtbij elkaar staan en die de twee pianisten gaan verwerken in hun optreden.

De muziek van Tempei Nakamura is een combinatie van krachtige en genres van klassieke, jazz, en progressive rock. Zijn variatie van eigen werk en improvisatie komt verrassend uit de hoek.
Het warme geluid van Yoshimi is prachtig en zal snel plaats maken in de harten van het publiek. De pianisten brengen de traditionele en hedendaagse klassiek muziek samen in een concert. De Verassing zit in de uniek stijlen en hun thema “De Natuur”.