Verhuur Paviljoen De Verbeelding

Vergadering, seminar, hei-sessie of workshop? Paviljoen De Verbeelding is een prachtige, rustige locatie voor uw zakelijke activiteiten. Het Paviljoen kan in zijn geheel gehuurd worden of in delen en beschikt over alle faciliteiten voor zakelijke activiteiten.

Het Paviljoen wordt niet alleen voor zakelijke activiteiten verhuurd. U kunt ook gebruik maken van het Paviljoen om uw eigen kunst- of cultuur evenement te organiseren. En wat dacht u ervan om in het Paviljoen te trouwen, midden tussen de prachtige Zeewoldense natuur met uitzicht op het water. Of is het is misschien voor u de troostrijke plek om afscheid te nemen van een geliefde?

Kijk gerust rond op onze website voor alle mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail of telefonisch met beheerder Frank Meijer op 06 4998 5366.

De Verbeelding beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Er is een aangepast toilet aanwezig. U kunt met de auto tot vlak bij de ingang komen om slecht ter been zijnde passagiers uit te laten stappen. Daarna kunt u parkeren op de daartoe aangegeven parkeerplaatsen.

Seminar, workshop - grote zaal

Verhuur Paviljoen

Rustige, inspirerende omgeving voor vergaderingen, seminars & workshops, kunst & cultuur.

(T)rouwlocatie

Trouwlocatie

Geliefde plaats voor de huwelijksplechtigheid door mooie ligging van het Paviljoen.

(T)rouwlocatie

Uitvaartlocatie

Sfeervolle, intieme ruimte voor samenkomst bij het afscheid van een geliefde.