Word vriend van De Verbeelding

Bent u enthousiast over De Verbeelding en draagt u onze activiteiten een warm hart toe? Word dan vriend van De Verbeelding en treed toe tot de club van 100.

Mede dankzij de bijdragen van de vrienden van de verbeelding zijn wij in staat om elk jaar voor verschillende doelgroepen een aansprekend en gevarieerd cultureel programma aan te bieden. Kijk op onze website voor het voor het actuele programma.

Ook op onze Facebookpagina wordt u geïnformeerd over wat zich in de Verbeelding afspeelt.

Met een jaarlijkse bijdrage van € 100 stelt u ons in staat om de activiteiten in De Verbeelding verder uit te bouwen en zo De Verbeelding te laten groeien tot een betekenisvolle plaats voor de gemeenschap van Zeewolde en Flevoland.

Uiteraard doen wij ook iets terug voor onze vrienden. Zo ontvangt u als vriend van De Verbeelding jaarlijks twee kortingscodes die u per stuk recht geven op € 15 voor een concert naar keuze in De Verbeelding!

Zakelijk sponsor worden

Wilt u De Verbeelding zakelijk sponsoren? Dit is ook mogelijk! We hebben diverse sponsorpakketten samengesteld. Deze vindt u op de zakelijke sponsor pagina.

Meer informatie zakelijke sponsoren

Breng een vriend aan en krijg een borrelarrangement cadeau!

Bent u enthousiast over De Verbeelding en kent u iemand die onze activiteiten ook een warm hart toedraagt? Meld deze persoon dan aan als ‘Vriend van De Verbeelding’. Wordt deze persoon Vriend van De Verbeelding, dan krijgt u van ons een borrelarrangement voor twee personen cadeau bij uw volgende concertbezoek.

Wat moet u hiervoor doen?

Vul de contactgegevens in het formulier hieronder in. Wij mailen alle informatie om Vriend van De Verbeelding te worden naar deze persoon. Hebben we de nieuwe aanmelding ontvangen, dan nemen we contact met u op en krijgt u bij uw volgende concertbezoek een borrelarrangement voor twee personen van ons cadeau.

Vriend aanbrengen

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Vul de naam van uw vriend(in) in die u wilt aanbrengen
Vul het e-mail adres van de vriend(in) in die u wilt aanbrengen

Wij horen graag of wij u als lid van de Club van 100 mogen verwelkomen. U kunt dat doen door het formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Club van 100

Privacy statement Stichting De Verbeelding