Op zondagmiddag 24 september zijn kunst- en muziekliefhebbers van alle leeftijden van harte welkom voor een middag vol kunst, muziek en dans. Het belooft een afwisselende middag te worden met een prachtige expositie van Jeannette van der Linde, muzikale klanken van Small Talk en een betoverend dansoptreden verzorgd door Balletschool Zeewolde.

Jeannette van der Linde, een getalenteerde kunstenares, zal niet alleen haar inspirerende werken tentoonstellen, maar ook inzichten delen in haar artistieke proces. Voor liefhebbers van kunst is dit een unieke kans om in gesprek te gaan met de maker achter de textielkunstwerken.

Muziek wordt verzorgd door Small Talk, een lokaal muzikaal combo uit Zeewolde, opgericht in 2021 om een podium te bieden aan de nieuwe generatie muzikanten. Hun repertoire varieert van The Beatles, Queen en Amy Winehouse tot Pink, Stevie Ann, Mell & Vintage Future, en alles daar tussenin. Het trio, bestaande uit Willem Hoving (piano), zijn zoon Jurian (gitaar/basgitaar) en dochter Anniek (zang), zorgt voor een gevarieerde en bruisende muzikale ervaring.

Balletschool Zeewolde sluit de middag af met een betoverend dansoptreden. De twee oudste talentklassen (12 – 16 jaar) zullen moderne dansen uitvoeren op instrumentale muziek, wat een onvergetelijke culturele ervaring belooft te worden.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan, iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in het paviljoen De Verbeelding. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt zeer gewaardeerd om het mogelijk te maken om culturele evenementen te blijven organiseren.

Kijk voor meer informatie op: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: zondag 24 september van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Toegang: Gratis, vrijwillige bijdrage is zeer welkom