Op vrijdagavond 17 juni organiseert Frans Meijer wederom een heerlijke zwoele zomerse mantra-zang avond in De Verbeelding. Een avond om even stil te vallen, ‘op adem te komen’ en te genieten.

We vroegen Frans om te vertellen wat het mantrazingen voor hem zo bijzonder maakt. Dit is wat hij zei: “Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar zelf kan ik compleet verward en gedeprimeerd raken als ik mijzelf laat meesleuren in de maalstroom, de hectiek van het nieuws en de stress van alle dag. Ik raak de weg kwijt, vermoeid en heb de neiging om nog harder te hollen om alles bij te houden. Ik raak uit verbinding.. met wie? Het meest misschien wel met mijzelf.

Totdat ik dat loslaat en gewoon even ga zitten, ergens waar het stil is, liefst buiten in de natuur. Langzamerhand word ik rustig, voel de langzame hartslag van de natuur, pas mijn ademhaling aan, raak weer geaard en laat me meevoeren op het wuiven van het riet en de grassen.

En vanuit die rust zing ik gewoon een klein liedje, een mantra en nodig jou uit om mee te zingen”.

“Een mantra is niets anders dan een klein gedicht, of één woord, soms een korte spreuk of gebed met altijd een positieve boodschap wat je telkens weer herhaalt.

Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt mij om los te komen van mijn zorgen en gedachten en zo de stilte in mijzelf te ervaren. Ik wissel het zingen altijd weer af met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek. Juist door de afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling, krijg ik toegang tot die ruimte waarin ik voel dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Het zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met mijzelf, met elkaar en met de natuur.

Dát is wat het mantra zingen mij iedere keer weer brengt… Dat is waar ik ook jou van harte toe uitnodig en wat ik je deze zomeravond graag wil bieden.”

Heb jij al eens eerder meegedaan? Dan is verdere uitleg overbodig. Is het nieuw voor jou en wil je het graag een keer ervaren? Kom maar langs en laat je verrassen. Van harte welkom.

Vrijdagavond 17 juni De Verbeelding Zeewolde. Aanvang: 19.30 – 21.00 uur.
Meer info en reserveren via: www.deverbeeldingzeewolde.nl/mantrazingen.

Locatie: De Verbeelding
Datum: 17 juni 2022
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Ticketprijs: € 12,50 inclusief thee