Joris Linssen & Caramba

Een gezellig avondje uit in eigen dorp? Het kan weer! Zeewolde LIVE haalt op zaterdag 27 november a.s. de theatershow van zanger/tv-presentator Joris Linssen naar Zeewolde. Dit theaterconcert van Joris Linssen & Caramba, getiteld ‘Dichterbij’, combineert de mooiste muziek met de prachtigste teksten. Het is puur, het is persoonlijk, het ontroert en geeft energie.

Het is alweer de zesde theatershow van deze Nederlandstalige band die bestaat uit 5 muzikanten en werd opgericht in 1999. Haalden ze tot nu toe vooral inspiratie uit Mexico, ditmaal zochten ze het dichterbij. Ze zochten en vonden pure Nederlandse pareltjes, vaak in dialect. Als geen ander wisten ze deze te vertalen naar het Nederlands en te voorzien van hun eigen herkenbare Caramba-saus. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

Kortom, er valt veel te genieten bij Joris Linssen & Caramba.

Kijk op www.zeewoldelive.nl voor meer informatie en reserveer daar uw plaatsen. De rode loper wordt voor u uitgerold, een hapje en een drankje in de pauze is inbegrepen (en u hoeft daarvoor niet in de rij) en voor wie het helemaal compleet wil maken, is het 3-gangen theaterdiner extra bij te boeken. Reageer snel om teleurstelling te voorkomen!