Toen Anja (Blink resp.) mij vroeg om bestuurslid van De Verbeelding te worden, hoefde ik daar eigenlijk niet lang over na te denken. Een stichting die in Zeewolde al ruimschoots zijn sporen heeft verdiend met prachtige voorstellingen en baanbrekend werk op het gebied van cultuureducatie, maar ook een podium waar nog heel veel mogelijkheden liggen. Ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen door de communicatie- en marketingervaring die ik beroepsmatig heb opgebouwd.

Door mijn jaren als TV-producent, maar ook als marketingmanager kijk ik met een frisse blik naar de potentie van De Verbeelding en wat wij kunnen doen om de beleving en ervaring van de bezoeker nog gedenkwaardiger te maken. We hebben door het coronavirus gemerkt dat de wereld er in een handomdraai anders uit kan zien. Gelukkig hebben wij dankzij onze vrijwilligers nog mondjesmaat een en ander kunnen laten doorgaan. Zonder die vrijwilligers kunnen we niet! Zij zetten samen met ons een voorstelling neer, maken een bruiloft tot een knalfeest of een uitvaart tot een waardig afscheid en wij zijn altijd op zoek naar mensen die dit ‘erebaantje’ willen vervullen. De Verbeelding is echt een “venue” waar een plaats als Zeewolde trots op mag zijn! Ik kwam hier 32 jaar geleden als 11 jarig meisje met mijn ouders en mijn broertje wonen. Het was eerlijk gezegd best even wennen; we hadden net 5 jaar in Washington, DC gewoond en het reilen en zeilen van het leven hier in de polder was wel even anders dan wat ik gewend was. Het was maar een paar jaar later dan ik bij het jongerenkoor Voice ging zingen, waar Frans Meijer destijds de dirigent was en Marina van Arendonk de pianist. Wat hebben we gouden tijden beleefd! Elke week repeteren in Open Haven en na afloop natuurlijk even een biertje aan de bar. Daar vond ik de verbinding die je zoekt in je woonplaats, via het koor, via de muziek. Daarom vind ik het zo bijzonder om nu weer met Frans en Marina in een totaal andere setting voor mooie producties te zorgen. Wij staan te trappelen om, zodra het weer mag, weer mooie voorstellingen te programmeren en we gaan komend jaar nog met een paar verrassingen komen! Dus houd onze website in de gaten, vraag je vrienden, buren en familie mee naar een voorstellingen en wellicht zien we elkaar daar!