Na de zomer start Frans Meijer weer met een nieuwe serie van 6 avonden Mantrazingen in De Verbeelding. De eerste avond is op vrijdagavond 14 september, 19.30

Een mantra is een gedicht een woord of tekstregel die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Mantra’s klinken diep in ons lichaam door en brengen verbinding tussen ons innerlijke en ons uiterlijke leven tot stand.
Het zingen van mantra’s is telkens weer een heerlijke bevrijdende ervaring. Het helpt je om los te komen van je dagelijkse gedachten, je stress en je zorgen. Het opent een deur naar de stilte, geeft ruimte aan je eigen innerlijke klank en het geeft je positieve energie.  En elke keer ontroerend hoe door eenvoud en herhaling, samen met anderen, de mooiste spontane samenklanken ontstaan.

Opzet van de mantra-avond:
De Verbeelding is open vanaf 19.00.  Om 19.30 beginnen we met een korte warming up. Daarna zingen we 6 a 7 mantra’s, afgewisseld met momenten van verstilling. We eindigen de avond rond de klok van 21.00 uur. Kosten € 10

Ben je nieuwsgierig en wil je ook ervaren wat het is? Of ben je al vaker geweest en zie je uit naar weer een sfeervolle avond met bekende en nieuwe mantra’s?
Je bent van harte welkom op vrijdagavond 14 september.

Meer info: www.labyrintflevoland.nl
Opgeven via email: info@labyrintflevoland.nl