Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

‘ Het gevoel van Flevoland ‘

Expositie van KUP-11 in De Verbeelding (Zeewolde)

Van 8 december t/m 2 februari exposeert het Flevolandse kunstenaarscollectief KUP-11 in De Verbeelding met als thema ‘ Het gevoel van Flevoland ‘. De kunstenaars, inclusief drie gast-exposanten, hebben zich laten inspireren door dit thema en beelden hun gevoel uit in verrassend veelzijdige werken, van schilderijen en foto’s tot papierkunst.

De afsluiting van de expositie is op zondag 2 februari van 15.00 tot 17.00 u. Er vindt een concert plaats door het “Trio Triskel” en dichters uit Zeewolde en Lelystad (de Dijkdichters) dragen gedichten voor die geïnspireerd zijn door de kunstwerken op de expositie.

Online tickets

De online kaartverkoop is gesloten. Het is nog wel mogelijk om op 2 februari kaarten à € 12,50 aan de zaal te kopen. Deuren open om 14.30 uur, concert start om 15.00 uur.

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel is om elkaar te inspireren en versterken en dit wordt onder andere bereikt door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 11 leden.

Kijk voor meer informatie op www.kup-11.nl .

De deelnemende kunstenaars zijn:

Anne Graalman, Dorrith Hillenbrink, Esam al Wasete, Guda Boelens, Ingrid Los-Zentveld, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Therese van de Riet, Sonja Reedijk, Ton Ensink, Wil Fokke, Simone Hakhoff, Fred van Welie, Martien Hoogebeen.

“Trio Triskel”

Henk Bloemers piano, Froukje de Wit cello, Marit Hille Ris Lambers fluit.