Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wegens aangescherpte corona maatregelen is het concert met Cor Bakker en Fay Claassen van 14 november uitgesteld naar 17 april. Wegens verlening van de corona maatregelen, zijn wij genoodzaakt opnieuw een nieuwe datum te plannen. Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt deze via de nieuwsbrief gecommuniceerd. De reeds aangeschafte tickets blijven geldig.

COR-I-FAY Een top avond met Fay Claassen en Cor Bakker.
Waarin ze niet alleen hun publiek uitdagen maar ook elkaar.

Wie kent Cor Bakker niet. De vermaarde Nederlandse pianist die in zijn eigen TV programma’s maar ook tijdens zijn samenwerking met Paul de Leeuw talloze internationale sterren begeleidde.

Ticketverkoop Livestream

Het middagconcert van Cor Bakker is uitverkocht. Er zijn wel tickets beschikbaar om het concert bij te wonen via livestream. De livestream is mogelijk gemaakt door een bijdrage van PUUR Zeewolde. Bestel hieronder uw tickets en u ontvangt uiterlijk 2 uur voor het concert uw persoonlijke link in uw mailbox.

Ticketverkoop tijdelijk gestopt. Zodra bekend is dat het concert doorgang kan vinden, wordt de ticketverkoop voor de livestream tickets weer geopend.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en de livestream door Puur Zeewolde:

 

Achtergrondinformatie

In dit programma gaat het om prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads en komische verhalen uit beider levens. Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door haar overrompeld: “Ik weet niet wat er met me gebeurde, ik zou wel eens een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment, want midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Emotionele incontinentie. Voor mij heel bizar. Nog nooit meegemaakt.”

Fay Claassen heeft het wonderbaarlijke talent dat zij kan zingen met de sound van een instrument. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje en was na de eerste kennismaking met Cor ook meteen haar grote wens. “We zijn twee muzikale handen op één buik. Als we ideeën uitwisselen dan komt er een stroom van onuitputtelijke energie van Cor los. Met zijn ervaring voelt hij muziek feilloos aan. Er gebeuren tijdens een concert met hem ook altijd spannende dingen. En ….. door de samenwerking met Cor ben ik verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Ook nog nooit meegemaakt.”