Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op vrijdagavond 19 mei komt Et Encore naar De Verbeelding met het optreden ’25 jaar on the road’. De groep brengt een show van anderhalf uur waar zij grasduinen door hun repertoir. Hun optreden is doorspekt met humor en is interactief.

Life is music, music is fun

Et Encore is a live fun band with great skills and ready to perform for many types of audiences. Wherever they go people want them back and hopefully you join us as well.

Reserveer hieronder uw tickets en geniet van een heerlijke avond voor live muziek en humor.

Tickets reserveren

Achtergrondinformatie

Et encore is ontstaan in 1995 uit een groep  West –Vlaamse vrienden.

In de beginperiode speelden ze vooral Ierse traditionals, maar al snel werden er eigen nummers gecomponeerd. In 2000 was het dan ook tijd voor een eerste full Cd “not a full box of smarties”die  geproduceerd werd door de Engelse producer Guido Rincon. Daarna begonnen ze meer de kant op te gaan van de folkrock en zo ontstond in 2006 de CD ”the Barber next door”.

In 2010 kwam de succes CD ”waiting for a friend“ uit, waarvan al meer dan 1000 exemplaren verkocht van zijn. Hun nieuwe CD is Welcome home.

De band begon ook roem en faam in het buitenland te krijgen en speelden zo al verschillende malen op het skagenfestival in Denemarken, deed het voorprogramma van the levellers in luxemburg en optredens in Italië en Frankrijk volgden.

Et encore staat bekend om hun beresterke livereputatie. Een optreden van et encore stelt nooit teleur!!