Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ook in 2021 is er weer een kerstconcert bij De Verbeelding. Dit jaar mogen we op 18 december 2021 het ensemble Merain verwelkomen.

LET OP: De aanvangstijd is in verband met coronamaatregelen gewijzigd naar de middag om 15.00 uur.

Betoverende kerstmuziek uit alle windstreken Merain (zang, viool, Keltische harp en percussie) brengt een sprankelend kerstprogramma met liederen uit Ierland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en nog veel meer landen.

Zoveel culturen, zoveel soorten kerstmuziek. Van winterse mystiek tot uitbundige vrolijkheid. In de ene traditie ligt het kind in een kribbe, in de andere in een grot of zelfs tussen de cactussen. Merain voert u op prachtige locaties in binnen- en buitenland mee op een sprookjesachtige reis vol verwondering en inspiratie.

Wel goed om te weten: vanaf 25 september 2021 is coronatoegangsbewijs vereist voor concertbezoek.

Tickets

Het kerstconcert is uitverkocht.

Over Merain

Merain (2010) is een ensemble dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”. Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Merain heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4. “Kerstbetovering in vele talen” schreef het Duitse dagblad Die Rheinpfalz in 2018 over Merain.

Meer informatie: www.meraintrio.com

Mieke Manschot: zang
Sandra Wallner: viool
Mirjam Rietberg: Keltische harp

Op dit evenement is de privacyverklaring van stichting De Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.