Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NIEUWJAARS EDITIE ‘OPEN DEUREN’ DE VERBEELDING

Voor de vierde keer dit seizoen opent De Verbeelding op zondagmiddag haar deuren onder het motto ‘Open Deuren Tijd voor Kunst’.  Een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer en er gelegenheid is de actuele expositie te bekijken.  Zondag 14 januari  betreft het een speciale Nieuwjaars editie die om 14.00 uur zal starten met de opening van de expositie van kunstenares  Sonja Rosing.  Deze bekende Flevolandse kunstenares begon in  januari 2016 met het project ‘366 zonsopkomsten – de kunst van het leven’.  Een heel jaar lang maakte zij met zonsopkomst een wandeling. Wat dit met haar heeft gedaan is deze middag voor een deel te bekijken en tijdens  haar lezing om 16.00 uur te beluisteren. Op haar website www.sonjarosing.nl kan alvast een voorproefje genomen worden .

Om 15.00 uur zal het gitaarduo De Bruijn & Visser een concertje geven. Theo de Bruijn, bekend van gitaarschool Cordes Amis studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en ontwikkelde zich daarna verder door het volgen  van workshops en masterclasses van bekende musici als Carlo Dominiconi en de Assad brothers  Samen met Csepi Visser, gitariste en docente uit Ermelo vormt hij momenteel het gitaarduo De Bruijn & Visser. Eerder waren zij in Zeewolde o.a. te beluisteren op het Konings Proms van de AMVZ en tijdens het havenconcert .

Tot 17.00 uur is er gelegenheid om bij te praten. De drankjes zijn daarbij voor eigen rekening maar de hapjes en de pianomuziek van Wim Nueboer worden u daarentegen geheel gratis aangeboden.