Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 8 december t/m 2 februari exposeert het Flevolandse kunstenaarscollectief KUP-11 in De Verbeelding met als thema ‘ Het gevoel van Flevoland ‘. De kunstenaars, inclusief drie gast-exposanten, hebben zich laten inspireren door dit thema en beelden hun gevoel uit in verrassend veelzijdige werken, van schilderijen en foto’s tot papierkunst.

De officiële opening is op zondag 8 december om 15.15 u. tijdens de ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’. Een middag waarop de kunstenaars, musici, dichters en publiek elkaar in een informele sfeer ontmoeten. De opening wordt verricht door Ben Huisman, directeur van Het Flevolandschap.  De entree is gratis en iedereen is hierbij van harte welkom. Tijdens het bezichtigen van de expositie wordt achtergrondmuziek op de piano verzorgd door Igna Geveke.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan.
Wij nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in Paviljoen de Verbeelding!
Toegang gratis, vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.

Achtergrondinformatie

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel is om elkaar te inspireren en versterken en dit wordt onder andere bereikt door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 11 leden.

Kijk voor meer informatie op www.kup-11.nl .

De deelnemende kunstenaars zijn:

Anne Graalman, Dorrith Hillenbrink, Esam al Wasete, Guda Boelens, Ingrid Los-Zentveld, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Therese van de Riet, Sonja Reedijk, Ton Ensink, Wil Fokke, Simone Hakhoff, Fred van Welie, Martien Hoogebeen.

Muzikante Igna Geveke:

Igna is een Lelystadse pianiste die al vanaf haar 6e piano speelt en les heeft gehad van diverse bekende en minder bekende leraren. Haar repertoire is voornamelijk klassiek. Het liefst verzorgt ze achtergrondmuziek bij exposities en evenementen, maar sinds kort maakt ze ook deel uit van de muziekgroep The Old Five. Igna is ook al 10 jaar lid van de Dijkdichters.

Spreker Ben Huisman:

Ben is sinds 1 september 2018 directeur van Het Flevolandschap, daarvoor was hij directeur bij de Unie van Bosgroepen. Ben ziet het als zijn uitdaging om de natuur nog mooier te maken en dichter bij de mensen te brengen, onder andere via het thema ‘groen en gezond’. Zo is hij dagelijks bezig met ‘het gevoel van Flevoland’.

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.