Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De vertelvoorstelling ‘De prins van Oranje’ wordt door niemand anders verteld dan tv bekendheid Dieuwertje Blok. Het speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde!

Samen met Jeroen Kramer, gaat Dieuwertje op zoek naar prinsen en sinaasappels in hun theatersprookje. Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van de dappere prinses en haar prins van Oranje, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste – voor zover we weten…

Deze vertelvoorstelling is onderdeel van het cultuureducatieve programma van Verbeelding&CO. De eerste voorstelling is tijdens de opening van het seizoen op 22 juni a.s.
Cultuurcoördinatoren, culturele partners en ambassadeurs van het onderwijs zijn bij deze middag aanwezig. En deze keer zijn er voor de nieuwsgierige theaterbezoeker een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar! Wil je erbij zijn? Reserveer dan hieronder snel je kaartjes.

Tickets bestellen