Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 21 april organiseren en in De Verbeelding een yogasessie met live muziek! Professioneel yoga-instructeur Alicia van der Flier zal met begeleiding van gerenommeerd pianist Harrie Herfst een rustgevende yogasessie geven waar iedereen aan mee kan doen. Ben je beginner of heel ervaren? Deze Sunday retreat is voor iedereen geschikt die de zondagochtend op een heerlijk ontspannende manier wil beginnen. Even een moment voor jezelf.  Verwen jezelf en doe mee!

Meenemen: yogamatje en een vestje of dekentje

Tickets reserveren

Achtergrondinformatie

Alicia komt uit Zeewolde en geeft hier en in de omgeving al jarenlang Yoga. Ze geeft les in verschillende vormen van yoga, van Vinyasa tot Yin en geniet van het lesgeven. Voor haar is yoga met beide benen stevig op de grond werken aan rust, soepelheid en kracht in lichaam en hoofd. En alles met een glimlach.

Harrie is muzikant in hart en nieren. Naast het dirigeren en begeleiden van zes koren, speelt hij in verschillende bands en orkesten. Ook is hij de vaste begeleider van Maurice Hermans, de zoon van Toon. In 2021 is zijn eerste album “Cives Susati” uitgekomen, met sferische, filmische, instrumentale muziek, geïnspireerd op de prachtige plekken in en om zijn woonplaats Soest.