Eindelijk, nadat het concert tot 2 keer toe moest worden uitgesteld, wordt het nieuwe cultureel seizoen in De Verbeelding op zaterdag 4 september geopend met een tweetal concerten van Cor Bakker en Fay Claassen: een matineeconcert ‘s middags om 16.00 en een avondconcert om 20.00 uur.  We zijn ontzettend blij dat het concert door kan gaan en dat we de belofte aan onze gasten, die al een jaar geleden een kaartje hebben gekocht, eindelijk waar kunnen maken.
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal bezoekers beperkt en zijn er geen kaarten meer beschikbaar. Maar: zowel het middag- als het avondconcert is ook te volgen via livestream! Met bijzondere dank aan PUUR Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde. Juist voor mensen die het, vanwege corona, nog te vroeg vinden om weer naar theater te gaan, maar wel graag weer een concert willen meemaken is dit een uitgelezen kans. We hopen hiermee een grote groep mensen een plezier te doen en dat er in grote getale gekeken gaat worden. Tickets voor het livestreamconcert kunnen besteld worden via de website van De Verbeelding: www.deverbeeldingzeewolde.nl.

Het is voor het eerst dat we concerten vanuit De Verbeelding gaan livestreamen en zijn heel benieuwd naar de ervaringen.