Na een paar bizarre maanden is het eindelijk zover: De Verbeelding gaat weer open! Alle activiteiten worden ‘coronaproof’ georganiseerd. Dit seizoen is weer een prachtig programma samengesteld! Met in november een top avond met Cor Bakker en Fay Claasen, waarin ze niet alleen hun publiek uitdagen, maar ook elkaar.

Wie kent Cor Bakker niet. De vermaarde Nederlandse pianist die in zijn eigen TV programma’s, maar ook tijdens zijn samenwerking met Paul de Leeuw talloze internationale sterren begeleidde.
In dit programma gaat het om prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads en komische verhalen uit beider levens. Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door haar overrompeld: “Ik weet niet wat er met me gebeurde, ik zou wel eens een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment, want midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Emotionele incontinentie. Voor mij heel bizar. Nog nooit meegemaakt.”
Fay Claassen heeft het wonderbaarlijke talent dat zij kan zingen met de sound van een instrument. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje en was na de eerste kennismaking met Cor ook meteen haar grote wens. “We zijn twee muzikale handen op één buik. Als we ideeën uitwisselen dan komt er een stroom van onuitputtelijke energie van Cor los. Met zijn ervaring voelt hij muziek feilloos aan. Er gebeuren tijdens een concert met hem ook altijd spannende dingen. En ….. door de samenwerking met Cor ben ik verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Ook nog nooit meegemaakt.”

Het concert Cor-I-Fay bijwonen op zaterdagavond 14 november om 20.00 uur?
Kijk dan op de website van De Verbeelding www.deverbeeldingzeewolde.nl voor meer informatie en online tickets.