Duik in een wereld boordevol humor, swingende ritmes en muzikale pret! Op zondag 19 november 2023 brengen oude bekenden, De Vuilnismannen, hun hilarische voorstelling “TRASH” naar Zeewolde. Dit spectaculaire optreden belooft je te verrassen en te vermaken.

Over TRASH

Afval opruimen, scheiden en sorteren, dat is wat vuilnismannen doen. Maar wat als je de stortplaats ziet als een grote berg inspiratie voor het maken en ontdekken van nieuwe muziek? Hoezeer Harrie, Sjakie en Henk hun best ook doen om de boel op te ruimen, keer op keer worden ze verleid door de muzikale mogelijkheden van de stortplaats. Werkgerei wordt instrumentarium, tonnen, vuilniszakken en dozen blijken waanzinnig mooi te klinken! De werkplaatssirene draait overuren om de mannen in het gareel te houden maar uiteindelijk is er geen ontkomen aan het verspreidt het enthousiasmerende trommelvirus TRASH zich door de hele zaal!

Mis deze ritmische en vernieuwende voorstelling niet! Voor meer informatie en om je tickets te reserveren, bezoek de website: www.deverbeeldingzeewolde.nl

De voorstelling is voor alle leeftijden. Neem vrienden en familie mee voor een onvergetelijke middag vol humor en muzikale ontdekkingen.

 

Wanneer: zondag 18 november 15:00 uur

Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Tickets: € 10,00