Op zondagmiddag 29 oktober zijn kunst- en muziekliefhebbers van alle leeftijden weer van harte welkom bij ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’. Een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer. Er is ook gelegenheid om de expositie te bekijken. Dit keer natuurlijk weer met heerlijke muziek en maar liefst twee Flevolandse kunstenaars.

De muzikale omlijsting wordt op deze middag verzorgd door Lagom, twee muziekvrienden die vroeger samen in een band hebben gespeeld en elkaar weer hebben opgezocht om ontspannen muziek te maken. Hun brede muzieksmaak beweegt zich van blues naar rock en pop, en van soul tot singer-songwriter-stijl en soms zelfs een Franse chanson. Hun stijl is Lagom, wat zoveel betekent als niet te veel, niet te weinig, maar precies goed!

Willem Koot en Gonny Geurts, twee kunstenaars die elkaar kennen van de Kunstenaarsvereniging Flevoland, slaan deze middag de creatieve handen ineen en zijn aanwezig om hun kunstwerken te laten zien en toe te lichten. Willem Koot creëert sculpturen uit marmer, onyx en zwarte diabas. Zijn beelden zijn geïnspireerd door levenskracht en verval van leven. Gonny Geurts toont een selectie van haar schilderijen die zij “Mensbeeld “noemt. Is het een man, een vrouw, een wezen, een engel of een andere symbolische gestalte? Als u twijfelt, dan kunt u het haar deze middag zelf vragen. Ontmoet, bewonder en laat je inspireren!

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan, iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in het paviljoen De Verbeelding. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt zeer gewaardeerd om het mogelijk te maken om culturele evenementen te blijven organiseren.

Kijk voor meer informatie op: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: zondag 29 oktober van 15.00 tot 17.00 uur, deuren open om 14.45 uur.
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Toegang: Gratis, vrijwillige bijdrage is zeer welkom