Op 13 april zal Dieuwertje Blok een bijzonder vrijheidscollege geven in De Verbeelding, bedoeld voor volwassenen en tieners tussen de 10 en 17 jaar. Na afloop van het college is haar boek ‘Dragelijke Lichtheid’ te koop en is er gelegenheid voor een persoonlijke signeersessie.

Dieuwertje Blok is een bekend gezicht voor televisiekijkend Nederland en geeft sinds 2019 colleges aan jeugdigen vanaf 10 jaar. In dit college zal zij haar visie op vrijheid delen aan de hand van haar eigen levensverhaal. Haar familie moest tijdens de Tweede Wereldoorlog onderduiken vanwege hun Joodse afkomst. Haar moeder was slechts 19 jaar oud toen zij moest onderduiken. Dit verhaal heeft Dieuwertje Blok geïnspireerd om haar kijk op vrijheid te delen.

Na het college zal er een speciaal ontwikkelde dilemma-quiz plaatsvinden waardoor er met de jeugd in gesprek kan worden gegaan over wat vrijheid voor hen betekent.

De toegangskaart voor het vrijheidscollege is geldig voor twee personen: één persoon van 18 jaar of ouder en één persoon tussen de 10 en 17 jaar oud.

Kaarten zijn te koop via de website van De Verbeelding. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Wanneer: 13 april van 19.00 – 20.30 uur
Deuren open: 18.45 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: € 10,00 voor één persoon van 18 jaar of ouder en één persoon tussen de 10 en 17 jaar oud.

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl