Mooi Wark komt naar Zeewolde! En al snel ook; op vrijdag 15 oktober a.s. is het zover. Wie Mooi Wark al kent, weet dat die avond het dak van The Lux eraf zal gaan. Maar hij of zij zal zich ook even achter de oren krabben, want Mooi Wark én netjes op je stoel blijven zitten… kan dat wel? Het antwoord is: ja, dat kan. Het is Mooi Wark gelukt om hun tot de nok toe gevulde tentoptredens te vertalen naar een schitterend theaterprogramma. En dat zonder hun eigen sound en sfeer te verliezen.

Organisator Zeewolde Live is er dan ook trots op dat het gelukt is deze populaire band naar Zeewolde te halen, want een avondje Mooi Wark spreekt een brede doelgroep aan. En dat is precies waar Zeewolde Live naar op zoek is.

Mooi Wark improviseert er elk optreden weer naar hartenlust op los en zoekt nadrukkelijk interactie met het publiek. Daarom is geen uitvoering hetzelfde; en blijft de band altijd weer verrassen. Wat je kunt verwachten? Een avond met veel humor, grappige anekdotes over de lange historie van de band (opgericht in 1992), vrolijke liedjes met een flinke saus Rock-‘n-Roll, teksten die soms een lach en soms een traan opwekken van ‘In de blote kont’ tot ‘Doodse stilte’, een prachtige bewerking van The Sound of Silence van Simon en Garfunkel. Kortom: Genieten met een grote G.

Op www.zeewoldelive.nl zijn tickets te bestellen à € 25,00 incl. een drankje en een hapje in de pauze. Of maak je avondje uit in eigen dorp helemaal compleet met een theaterdiner voor slechts € 27,50. Zoals Mooi Wark zelf zegt: Dit is ‘t’… Mooier kunnen we het niet maken, leuker wel. Daar sluiten wij ons geheel bij aan.