Jyoti, muziek die je raakt en meeneemt

Op 7 november geeft Jyoti Verhoeff een uniek optreden in paviljoen De Verbeelding.

Jyoti Verhoeff is een Nederlandse pianiste en singer-songwriter. Zij componeert haar muziek zelf en volgt daarbij vanwege haar visuele beperking vooral haar gevoel en intuïtie. Dat heeft inmiddels geleid tot vele bijzondere en inspirerende nummers.

Liefhebbers van het genre Kate Bush, Enya of Within Temptation zullen haar muziek kunnen waarderen. De nummers klinken mysterieus, dromerig, meeslepend, soms donker maar laten je als luisteraar gelukkig altijd met een goed gevoel achter.

De klank van een vleugel, sprankelende zang en tonen van de andere instrumenten zorgen voor een aangename muzikale ervaring waarbij je tijdens het optreden langzaam langs diverse muziek werelden wordt geleid.

Jyoti brengt zondagmiddag live diverse nummers van haar meest recente albums ‘Sky of you’ en ‘Touches’ maar ook ‘Binah’, de achtergrondmuziek van de Nederlandse film ‘De nieuwe wildernis’ waaraan zij heeft meegewerkt.

Tijdens dit optreden wordt Jyoti begeleid door Fraukje Ramona Weishaupt (basklarinet, harp en achtergrondzang) en Siem Ranoesetiko (symphonic percussie).

Voor iedereen die weer eens een concert wil bijwonen, is dit een uitstekende gelegenheid. Het concert van Jyoti is een mooi vervolg op het concert van Paul de Munnik, dat op 31 oktober in De Verbeelding op het programma staat.

Datum: 7 november 2021 van 15.00 – 16:30 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: €25 inclusief koffie/thee & pauzedrankje

Kaarten bestellen
Jyoti Verhoeff