Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 7 november komt Jyoti Verhoeff (singer-songwriter, componist en pianist) naar De Verbeelding.

De muziek van Jyoti Verhoeff is van internationale allure. Het is herkenbaar folkloristisch, filmisch, meeslepend mysterieus en ademt de sfeer van sprookjes, drama en droomwerelden.

Deze keer komt zij niet alleen naar De Verbeelding maar wordt ze begeleid door Fraukje Ramona Weishaupt (basklarinet, harp en achtergrond zang) en Siem Ranoesetiko (symphonic percussie).

Samenstelling:
Jyoti Verhoeff | piano
Fraukje Weishaupt | Basklarinet – Harp – Piano
Siem Ranoesetiko | symphopercussie

Ticketverkoop concert in De Verbeelding

Ticketprijs € 25, inclusief koffie, thee en pauzedrankje

Wel goed om te weten: vanaf 25 september 2021 is coronatoegangsbewijs vereist voor concertbezoek.

Achtergrondinformatie

Jyoti Verhoeff is een singer-songwriter, componist en pianist. Op vierjarige leeftijd ontdekte ze de expressionistische kracht van de vleugel tijdens een bezoek aan het huis van componist Simeon ten Holt, een vriend van de familie. Ze begon uit zichzelf te spelen op achtjarige leeftijd toen haar ouders een piano voor haar kochten.

Omdat ze werd geboren met een verminderd gezichtsvermogen, moest ze manieren vinden die verder gingen dan de gebruikelijke manieren om muziek te studeren om haar rijke innerlijke wereld via de piano en met haar stem tot uitdrukking te brengen. Door haar toewijding en unieke talent voor muziek kon ze een virtuoze pianotechniek en een authentieke en organische stijl van componeren ontwikkelen.

Haar verminderde gezichtsvermogen maakte haar zeer gevoelig en ze heeft een zeer nauwkeurig en gedetailleerd gehoor. Jyoti: “Muziek werd een reis om volledig aanwezig te zijn in elke frequentie van een noot, een groeiend bewustzijn van een intense en diepe manier om te communiceren buiten onze gemeenschappelijke geloofsstructuren.”

Meer informatie: https://www.jyotiverhoeff.nl/