Laden Evenementen

Verplaatst i.v.m. corona maatregelen naar 26 en 27 november 2021

De klanken van het 10e popkoor resoneren nog na…. Wat een prachtig jubileum!
Maar inmiddels zijn we alweer met een nieuw jaar gestart… 2020! We kijken vooruit.
En ook in 2020 zal er als vanouds weer een popkoorweekend zijn, editie nummer 11.

Noteer maar in je agenda:26 en 27 november 2021 in De Verbeelding te Zeewolde     

Heb je nog niet eerder meegedaan?
Het popkoorweekend staat onder leiding van Lambert Mutsaers en Frans Meijer. Twee stembevrijders bij wie het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’; die jou uitdagen om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen! Iedereen kan meedoen! Dit is je kans!

In het popkoorweekend gaat het puur om de ervaring van het samen zingen… verwondering, plezier voluit zingen. Elkaar ontmoeten in klank én samenklank, daar draait het allemaal om. Ervaring is niet nodig. Sterker nog: iedereen die denkt dat zij/hij niet kan zingen maar dit stiekem wel graag zou doen…..kom maar! Iedereen kán zingen! Goed / fout/ mooi/ lelijk zijn begrippen die dit weekend niet bestaan….

We starten op vrijdagavond. Maken kennis met elkaar, en studeren in een pittig tempo een aantal aansprekende popsongs in. Zaterdag gaan we verder met het instuderen van songs. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. In de loop van de middag komt er een band bij,
‘s Avonds sluiten we het weekend af: niet met een concert, maar met een spetterende finale. Bij dit bruisende slot zijn familie, vrienden en bekenden van harte uitgenodigd. Entree is gratis.

Deelname: € 97,50 per persoon
(inclusief lunch op zaterdag)

Tip: vorig jaar was er een wachtlijst en konden we niet elke aanvraag honoreren. Er is plaats voor ca. 35 deelnemers. Dus wees er snel bij.
De lijnen zijn open!

Bekijk hier de foto’s voor een sfeerimpressie van het popkoor weekend 2019

Online tickets