Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

11e editie Popkoorweekend Zeewolde

Altijd al eens willen zingen in een gelegenheidskoor met live-band?
Dit is je kans!

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021 kun je meedoen met het popkoorweekend in De Verbeelding te Zeewolde.

Het popkoorweekend staat onder leiding van Lambert Mutsaers en Frans Meijer. Twee stembevrijders bij wie het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’; die jou uitdagen om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen! Iedereen kan meedoen!

In het popkoorweekend gaat het puur om de ervaring van het samen zingen. Verwondering, plezier en voluit zingen. Elkaar ontmoeten in klank én samenklank, daar draait het allemaal om. Ervaring is niet nodig. Sterker nog: iedereen die denkt dat zij/hij niet kan zingen maar dit stiekem wel graag zou doen…..kom maar!

Iedereen kán zingen! Goed / fout/ mooi/ lelijk zijn begrippen die dit weekend niet bestaan.

We starten op vrijdagavond. Maken kennis met elkaar, en studeren in een pittig tempo een aantal aansprekende popsongs in. Zaterdag gaan we verder met het instuderen van songs. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. In de loop van de middag komt er een band bij,
‘s Avonds sluiten we het weekend af: niet met een concert, maar met een spetterende finale. Bij dit bruisende slot zijn familie, vrienden en bekenden van harte uitgenodigd. Entree is gratis.

Deelname: € 97,50 per persoon
(inclusief lunch op zaterdag)

Tip: vorige keer was er een wachtlijst en konden we niet elke aanvraag honoreren. Er is plaats voor ca. 35 deelnemers. Dus wees er snel bij.
De lijnen zijn open!

Bekijk hier de foto’s voor een sfeerimpressie van het popkoor weekend 2019