Graag stellen wij de nieuwe beheerder aan u voor. Zij woont samen met haar gezin in Zeewolde. Ze genieten van al het moois wat het dorp heeft te bieden. Ze kijkt ernaar uit om met het gehele team De Verbeelding nog meer bekendheid te geven. Vanaf 15 maart zal zij om de week vanaf 10 uur tot 11.30 uur in het gebouw aanwezig zijn. Wees welkom om eens binnen te lopen.

Anneke: “Wat kan het toch anders lopen. Ik ging in gesprek met Marina en Paul voor de functie kunstcoach.

Samen kwamen wij erachter dat mijn expertise beter tot zijn recht zou komen als beheerder van De Verbeelding. Ik kan dan nu ook zeggen dat ik dit doe sinds 1 maart 2022. Met recht trots dat het bestuur mij die vertrouwen geeft.

Om samen met het gehele team De Verbeelding ontwikkelen tot een zelfstandige, bekende, gewaardeerde en inspiratievolle culturele ontmoetingsplaats voor Zeewolde en Flevoland

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als coördinator bij het buitencentrum Almeerderhout en bij de locatie van Staatsbosbeheer aan de Groenewoudse weg, Zeewolde.

Ik ga de opgedane kennis en mijn netwerk inzetten voor nog meer gebruik van het gebouw.

Paviljoen De Verbeelding ontworpen door René van Zuuk Het gebouw, omgeven door water en natuur, biedt uitzicht op het landschapskunstwerk Sea Level van de Amerikaanse kunstenaar Richard Serra. Wanneer je binnen bent, krijg je de indruk dat het gebouw op het water drijft.

Des te mooier, water, natuur, kunst en theater op een plek waar zoveel mensen al hebben genoten om nog meer mensen een podium te geven of een ruimte te laten gebruiken.

Sinds twee jaar ben ik met mijn gezin inwoner van Zeewolde, moeder van een zoon en dochter.

Doordat wij al 23 jaar inwoner zijn van de provincie Flevoland kwamen wij al graag naar het dorp.

Genietend van de bossen, het water en het dorpscentrum.

Zelf ben ik veel creatief bezig. Van jongs af aan heb ik de kinderen gestimuleerd zich creatief te ontwikkelen. Samen gingen, gaan, wij ook graag naar museum en theater.

Tevens vind ik vrijwilligerswerk belangrijk, ik zet mij nu in als bestuurder van de Tulpenroute Flevoland. Om het buitengebied te koppelen aan de ondernemers in de dorpen. Op deze manier de gasten van de route bekend te maken van al het mooie werk.

Mooi is dat dit huidige werk samen ga doen met vrijwilligers, want wij kunnen ze niet missen!

Want zonder vrijwilligers geen Verbeelding.

Ik hoop veel inwoners van Zeewolde en Flevoland te gaan ontmoeten bij De Verbeelding en wat mij betreft iedereen uit de gehele wereld!”