Op zondagmiddag 27 maart staan de deuren van paviljoen De Verbeelding eindelijk weer wagenwijd open onder het motto ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. De eerste keer dit jaar en gelijk een mooi en afwisselend programma: Land Art expositie, gastsprekers, videopresentatie, heerlijke live pianomuziek en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Er wordt gestart met de lezing ‘De kunst van emancipatie’. Marloes Huijsen en Teunis Ruiten nemen je mee langs toonaangevende kunstenaars die via hun kunst misstanden in de samenleving hebben aangekaart. Deze lezing is gekoppeld aan de reizende, interactieve expositie ‘Extremely Normal’ van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, die nu bij de Levant is. De expositie laat de mens zien achter de seksuele gerichtheid of genderidentiteit. LHBTI+ Flevolanders vertellen over hun passie, of dit nu hun werk, hobby of een verzameling is. De expositie is op dinsdag 29 maart en dinsdag 5 april in de Levant vanaf 14.00 toegankelijk voor publiek.

Daarna presenteert Wereldkoor Zeewolde een bijzonder creatief project waar muziek, tekenen, gedichten en zang in een mooie videoclip ‘Hoopvol’ zijn verwerkt. Dit initiatief startte vorig jaar met een enthousiaste groep deelnemers van diverse culturen. Op vrijdag 1 april starten zij met een Wereldkoor junior. Hiervoor worden deelnemers en vrijwilligers gezocht.

En natuurlijk is op deze middag Wim Nueboer erbij, huispianist van De Verbeelding. Met zijn prachtige jazzy stijl, zorgt hij voor een relaxte en gezellige sfeer. Of je nu het hele programma van ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’ wilt bijwonen of een deel ervan. Wij nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in paviljoen De Verbeelding!

Wanneer: 27 maart van 15.00 – 17.00 uur
Deuren open: 14.45 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Aanmelden is niet verplicht, maar we weten wel graag of u erbij bent. Als u zich wilt aanmelden, kan dat door hier te klikken!