Op zaterdag 21 april opent Paviljoen De Verbeelding op veler verzoek extra haar deuren voor de expositie ‘Muziekgestoord’. Rob van den Broek zal twee rondleidingen verzorgen om uitgebreid uitleg te geven over zijn kunstwerken. Natuurlijk is er ruimschoots de gelegenheid om de kunstwerken te bewonderen.

Na enthousiaste reacties op de expositie ‘Muziekgestoord’  met KUNSTWERK-MUZIEKINSTRUMENTEN en vragen of de expositie extra bezocht kan worden, worden er op zaterdag 21 april twee rondleiding gegeven door Rob van den Broek. Om 11 uur zal hij een rondleiding verzorgen voor volwassenen. Vanaf 12 uur zijn ouders met kinderen van harte welkom.

Rob heeft de rondleiding al diverse keren aan leerlingen van (basis)scholen gegeven en het blijkt dat vooral kinderen met interesse voor techniek en/of kunst (Technasium, Kunstbreed, VMBO) de expositie erg leuk en interessant vinden. De reacties zijn vaak verrassend en eerlijk!

Over de expositie
De kunstwerken zijn door Rob van den Broek gemaakt met kennis en ervaring van traditionele instrumentbouw. Hij is sinds een aantal jaar op zoek gegaan naar nieuwe vormen en materialen. Oorspronkelijk was de functie en klank van het te bouwen instrument bepalend, sinds een aantal jaar is de vormgeving centraal komen te staan. Het proces van experimenteren en ontdekken heeft geleid tot een grote mate van vrijheid in vormen. Dat proces met al zijn verrassingen staat centraal in de lezing. De instrumenten hebben uiteindelijk de status van kunstwerk bereikt, maar worden nu voor musici en componisten ook ineens interessant en inspirerend.

Nieuwsgierig geworden? Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De toegang is gratis.

Een vrijwillige bijdrage voor Stichting De Verbeelding, van wie de expositie met rondleiding gewaardeerd heeft, is altijd welkom.
Waar: Paviljoen De Verbeelding

Wanneer: Rondleiding op zaterdag 21 april 11.00 – 13.00 uur | GRATIS

Aanmelden: reserveren@deverbeeldingzeewolde.nl of via het evenement op Facebook