Na de gratis familievoorstelling “TRASH” van de Vuilnismannen worden op woensdagmiddag 4 april leuke workshops en buitenspelen georganiseerd bij Paviljoen De Verbeelding.

De workshop KUNST-muziekinstrumenten is voor ouders en kinderen die samen creatief bezig willen zijn! De workshop KUNST-muziekinstrumenten wordt gegeven onder de bezielende leiding van kunstenaar Rob van den Broek. Zijn prachtige expositie vormt de inspiratie om samen aan de slag te gaan.

Liever met de handen in de klei en/of RAKU-stoken? Dat kan deze middag ook onder leiding van vakdocent en kunstenares Annemiek Eradus. Kinderen boven 8 jaar mogen zelfstandig inschrijven. Ouder en kind vanaf 4 jaar.

Zin in buitenspelen en dan met een heleboel kinderen tegelijk? De buurtsportcoach organiseert van 15.00 tot 17.00 uur pleinspelen bij De Verbeelding.

Voor de familievoorstelling Trash is de zaal open om 13.45 uur. Met een gratis kaartje (verkrijgbaar bij Fotozaak René Tuinte) krijg je na afloop een gratis consumptie! De workshops en het buitenspelen begint om 15.00 uur.

Waar: Paviljoen De Verbeelding
Wanneer: woensdagmiddag 4 april van 15.00 – 17.00 uur
Kosten deelname workshop: 5 euro p.p.
Aanmelden via www.verbeeldingenco.nl
Wees er snel bij, want helaas VOL = VOL