Het FlevoEnsemble nodigt professionele muzikanten uit Flevoland uit om mee te spelen! Zondag 4 juni 2023 vindt er in De Verbeelding een Doorwerking van het FlevoEnsemble plaats. Tijdens een Doorwerking stelt het ensemble zich open voor nieuwe musici en samenwerkingen.

Het FlevoEnsemble is opgericht in 2020 door musicus/componist Egon Kracht met als doel professionele musici die woonachtig zijn in Flevoland meer podium te geven voor live-muziek en nieuwe muziek te creëren. Het FlevoEnsemble staat voor diversiteit aan musici, muzikale achtergronden en muziekstijlen. Zowel spelers met een achtergrond in de jazz of lichte muziek, als in de klassieke muziek maken deel uit van het ensemble.

De Doorwerking op zondag 4 juni vindt plaats tijdens het Land Art Weekend in De Verbeelding. Er wordt die dag gerepeteerd vanaf 11 uur en om 15 uur vindt er een publiek optreden plaats, waarin het resultaat wordt gepresenteerd. Omdat het een samenwerking is met het Land Art Weekend van De Verbeelding, is ook de repetitie openbaar toegankelijk.

Geïnteresseerde musici worden uitgenodigd zich uiterlijk 28 mei aan te melden (verplicht) via: info@flevoensemble.nl

Wanneer: 4 juni van 11.00 – 16.00 uur
Concert: 15.00 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: gratis