De Verbeelding doet weer mee met het jaarlijkse Land Art Weekend op 3 en 4 juni. Dit keer met een uitgebreid programma op zaterdag en zondag. De Verbeelding staat bij het Land Art kunstwerk Sea Level en is daarmee uniek in Flevoland. Het is de enige locatie met een paviljoen. En dat geeft natuurlijk mogelijkheden om leuke activiteiten te organiseren.

Stap in en geniet van een groene rit met het toeristentreintje tijdens beide dagen! Vertrekpunt: De Verbeelding. Ontdek het mooie Weteringpark terwijl je een rondje meerijdt. Bij Sea Level wacht een deskundige gids op je, klaar om je alles te vertellen over dit unieke kunstwerk. Of waag je aan een geheel nieuwe kijk op de Flevolandse Land Art met een ware VR experience. Voor de jonge creatievelingen is er de Kids Knutseltafel, waar ze hun eigen kunstwerken kunnen maken.

Laat je verrassen door de fascinerende expositie van de Zeewoldense kunstenares Jeannette van der Linde. Laat je meeslepen door haar adembenemende kunstwerken terwijl je op je gemak door De Verbeelding wandelt. En er is nog meer! Op zaterdag kun je genieten van dans en live muziek. Op zondag verwelkomen we het FlevoEnsemble, dat vanaf 11.00 uur zal repeteren en om 15.00 uur een fantastisch concert zal geven. Zowel de repetitie als het concert zijn vrij toegankelijk, dus mis deze muzikale hoogtepunten niet!

Wanneer: 3 en 4 juni van 11.00 – 17.00 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd