De Verbeelding ontvangt zondag 18 september 2022 de Nederlandse zangeres/componist Lenny Kuhr.

Afgelopen januari lanceerde zij op 71-jarige leeftijd (!) haar nieuwe album genaamd ‘Lenny Kuhr’.

Met dit album treedt zij buiten haar comfort zone en het resultaat is verrassend. Het album bevat nieuw werk van haarzelf en werk dat speciaal door collega’s Stef Bos, Spinvis, Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna is geschreven. De grand dame van de Nederlandse chanson laat zien dat het nooit te laat is om te vernieuwen en beter te worden.

Deze middag speelt zij nummers uit haar grote en levendige oeuvre en nummers van het nieuwe album, waarvan ‘Met de minste weerstand’, ’Sarah’ en ‘Nog steeds een troubadour’ enkele voorbeelden zijn.

De nummers worden live gespeeld op een wijze waar veel artiesten jaloers op zullen zijn. Rustig en verhalend, ontroerend maar ook luchtig en vrolijk; de teksten en woorden volgen met gevoel het ritme van de muziek.

Tijdens dit optreden wordt Lenny Kuhr begeleid door haar trouwe en vaste kompanen Reinier Voet (gitaar en zang) en Mischa Kool (basgitaar en zang).

Met haar ruim 50 jaar ervaring in muziek en kleinkunst is dit Lenny Kuhr op haar best; vermakelijk en verrassend goed!

Voor iedereen die iets heeft met het verfijnde Nederlandstalige lied, theater, de sfeer van de Portugese fado, troubadours of heerlijk kan wegdromen bij lichte muziek; het wordt een fantastische middag.

Een middag om te genieten van een bijzonder optreden van een heel bijzonder en uniek artiest.

Datum : zondag 18 september 2022
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: De Verbeelding 25, Zeewolde
Tickets: 25 euro

Kaarten zijn te bestellen via de website