De zonnige zomervakantie is weer voorbij. Dat betekent een nieuw Theaterseizoen bij De Verbeelding. Het seizoen wordt op 4 september geopend met een leuke middag. Big Bend Sway Wolde zorgt voor heerlijke swingende muziek, er is een expositie van twee Zeewoldense kunstenaren en er is een kunstenaar te gast. De deuren staan vanaf 14.45 uur wagenwijd open voor alle Zeewoldenaren en toeristen die in ons gezellige dorp zijn.

‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’ wordt een aantal keer per jaar georganiseerd. Het is een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer en er gelegenheid de actuele expositie te bekijken. Tijdens de eerste Open deuren van dit seizoen, zorgt Big Bend Sway Wolde voor heerlijke muziek. Onder leiding van John Leenders en Fons Bouwman maakt deze Big Band swingende muziek. Bekende nummers waar je blij van wordt en waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Asli Rijsemus Toy, afgestudeerd aan de Rietveld academie, houdt een korte presentatie over haar visie en expertise in de kunsten.

Het programma begint om 15.15 uur. Voor en na het programma is er tijd om gezellig bij te praten met een hapje en een drankje. En natuurlijk kan de expositie bekeken worden. In de eerste expositie van dit seizoen hangt het werk van twee Zeewoldenaren: Marijke Peschel en Nita de Boer.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan.

De Verbeelding nodigt iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in paviljoen!

Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.

Wanneer: 4 september van 15.00 – 17.00 uur
Deuren open: 14.45 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl