Voor het 10e jaar op rij organiseert Frans Meijer komend seizoen weer vier sfeervolle mantra-zang-avonden in De Verbeelding, waarbij elke avond in het teken staat van de wending van dat seizoen. Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten en zo rust te ervaren. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte geen muziek. Juist door deze afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling krijg je toegang tot dié ruimte waar je voelt dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Zingen van mantra’s zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met jezelf, met elkaar en met de natuur.

Opzet van de avond
De zaal is een half uur voor aanvang open. Vooraf is er gelegenheid voor thee. We nemen ruim de tijd om aan te komen. Elke avond begint met een korte warming up van adem en klank. Daarna zingen we 6 à 7 mantra’s, of andere eenvoudige liederen uit verschillende culturen, afgewisseld met momenten van verstilling. We eindigen elke avond rond 21.00 uur.

Wil jij kennismaken met deze wijze van zingen? Je bent van harte welkom.

De eerste avond van het nieuwe seizoen – HERFST – is op vrijdagavond 4 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

Locatie: De Verbeelding Zeewolde.

Deelname voor één losse avond kost €12. Je kunt kiezen voor een passe-partout voor alle 4 de avonden. Kosten € 40. Voor opgave: www.deverbeeldingzeewolde.nl/mantrazingen