Ik ben Marieke Tschur en anderhalf jaar geleden ben ik in Zeewolde komen wonen. Ik geniet volop van de natuur en van mijn woning met name mijn tuin. Verhuizen in de corona tijd was een speciale belevenis: ik houd van uitgaan en cultuur, en dat miste ik in deze periode.

Gelukkig heeft een goede bekende van mij, mij uitgenodigd voor het fantastische optreden van Cor Bakker (die tussen de lockdowns door mocht doorgaan), en tijdens het gezellige drankje na de voorstelling werd ik gevraagd om als gastvrouw te komen werken in het team van vrijwilligers. Nog niet begonnen als gastvrouw raakte ik aan de praat met onze voorzitter, Anja Blink, die mij vroeg of ik de functie van secretaris van de stichting op mij wilde nemen. Blij dat ik mee mag denken en werken aan alle facetten van het programma en de organisatie.

Naast mijn werk als planner / projectondersteuner bij Bevolkingsonderzoek en mijn opleiding bij de Floral Academy zet ik mij graag in voor kunst en cultuur. Mijn functie als secretaris van stichting De Verbeelding geeft mij deze mogelijkheid dit te doen voor de Zeewolde. Deze bijgevoegde foto is gemaakt op het Nederlands Film Festival 2019 waar ik als coördinator heb gewerkt. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd en vooral veel lol gehad. Ik ga er vanuit dat ik dat ook in deze functie ga doen, veel leren en veel lol.

Ik kijk ernaar uit om in de komende jaren een bijdrage te leveren en alle nieuwe ideeën vorm te geven aan het programma van ons prachtig cultureel centrum.

Marieke Tschur

Foto: Marieke Tschur, secretaris Stichting De Verbeelding