17 januari aanstaande verzorgt Wibi Soerjadi het jaarlijks nieuwjaarsconcert in De Verbeelding. Vanwege de coronamaategelen zal hij deze middag twee optredens voor maximaal 30 personen verzorgen. Aan het begin van het eerste concert zal de burgemeester zijn jaarlijkse nieuwsjaarspeech houden. 30 gasten is heel weinig. Maar niet getreurd: de LOZ gaat de beide concerten livestreamen, zodat u zowel de nieuwjaarsspeech als het nieuwjaarsconcert ook thuis kunt volgen. Het nieuwjaarsconcert is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Puur Zeewolde, de LOZ, de gemeente Zeewolde en stichting De Verbeelding.

Wibi Soerjadi

Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema’s. Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert worden de werken toegelicht, neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

De concerten op 17 januari starten om 13.15 uur of 16.00 uur. Elk concert duurt ongeveer één uur. In verband met de coronamaatregelen is er geen pauze. Eén van de concerten van Wibi Soerjadi live of online bijwonen op 17 januari?
Kijk dan op de website van De Verbeelding www.deverbeeldingzeewolde.nl voor meer informatie en tickets.