Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Grenzeloos ontmoeten gaat weer starten op 30 september.

Van 10.00 tot 11.30 uur bent u welkom voor een kopje koffie en is de expositie “Impressies van Vrijheid” te zien. Uiteraard zijn we benieuwd naar uw mening. Wat is de mooiste foto? Welke activiteiten rondom 75+1 jaar zou u in 2021 graag zien. Is er nog draagvlak voor een gedichtenwedstrijd voor het onderwijs? Is er nog draagvlak om plaatselijk de “Fiets voor Vrijheid”- route langs de vliegtuigwrakken nog realiseren?

Wandelt u gezellig mee met Zeewolde Atletiek of komt u op eigen gelegenheid naar De Verbeelding? Aansluitend aan de wandeling is er genoeg te doen in het Paviljoen.
Natuurlijk is er ook tijd om gezellig bij te praten en vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Wandelt u liever niet mee? Dan bent u vanaf 10 uur van harte welkom bij De Verbeelding.

Voor wie:
Inwoners van Zeewolde (65+ en anderen)

Hoe laat:
wandelgroep ‘Fit in Beweging’ start om
9.00 uur bij het clubgebouw (Kluunpad)
of
10.00 uur bij de Verbeelding (op eigen gelegenheid)

Kosten:
bijdrage voor koffie/thee € 5,00

Reserveer uw plaats!

De online ticketverkoop is gesloten. Het is nog wel mogelijk uw ticket woensdagochtend vanaf 10 uur aan de deur te kopen. Tickets zijn inclusief koffie of thee.

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.