Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten en zo de stilte in jezelf te ervaren. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek. Juist door deze afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling krijg je toegang tot dié ruimte waar je voelt dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Het zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met jezelf, met elkaar en de natuur”.

Opzet van de avond:
De avond begint om 19.30 (de zaal is een half uur voor aanvang open). Vooraf is er gelegenheid voor koffie en thee. We nemen ruim de tijd om aan te komen: voelen dat, zodra je binnenkomt, je even alles achter je kunt laten. Elke avond begint met een korte warming-up van lijf, adem en stem. Daarna zingen we circa 6 a 7 liederen, afgewisseld met momenten van verstilling. We eindigen elke avond rond 21.00.

Na afloop verlaten we de ruimte weer in stilte en nemen de sfeer mee naar waar we gaan.

Ben jij nieuwsgierig en wil je ook ervaren wat het is? Of ben je al vaker geweest en zie je uit naar een sfeervolle avond met bekende en nieuwe mantra’s?
Je bent van harte welkom op vrijdagavond 25 september in De Verbeelding Zeewolde.

Kosten: € 12,50 (inclusief thee)

Reserveer uw plaats