Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zes keer per seizoen opent De Verbeelding op zondagmiddag haar deuren onder het motto ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’. Een middag waarop kunstenaars, musici en publiek elkaar ontmoeten in een informele sfeer en er gelegenheid is de actuele expositie “Impressies van VRIJHEID” te bekijken.

Expositie Impressies van VRIJHEID

In maart j.l. stond alles in de steigers om 75 jaar Vrijheid op veelkleurige wijze te vieren.

In samenwerking met de cultuurmakelaar en gemeente Zeewolde waren er prachtige verbindingen tot stand gebracht. De fotowedstrijd die Stichting De Verbeelding in samenwerking met Stichting Qem, en het prins Bernhardfonds organiseerde leverde prachtige impressies van Vrijheid op. Ook werden er Tulpenschilderijen gemaakt met jong en oud. Creatieve handen maakte prachtige textiele werkstukken over de tulp, symbool van Vrijheid.

Om de foto’s en kunstwerken te tonen organiseert De Cultuurmakelaar samen met de werkgroep ‘Open Deuren Tijd voor Kunst’ een zondagopening op 20 september.

Of je nu het hele programma wilt bijwonen of een deel ervan.
Wij nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in Paviljoen de Verbeelding!

Reserveer uw plaats!

In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Reserveer hier uw plaats inclusief koffie of thee:

 

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.