Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Activiteiten t/m 31 maart geannuleerd

Beste bezoeker, vriend en/of partner van De Verbeelding,

Vandaag heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding en gevolgen van het Corona-virus te beperken. In lijn met deze maatregelen heeft het bestuur van stichting De Verbeelding besloten om alle activiteiten in De Verbeelding tot en met 31 maart te annuleren. Een uitzondering maakt het bestuur voor eventuele verzoeken voor een uitvaart. Hierbij zal per aanvraag gekeken worden wat nodig en mogelijk is.

Geplande activiteiten vanaf 1 april gaan vooralsnog gewoon door. Wij blijven daarin de landelijke richtlijnen volgen.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@deverbeeldingzeewolde.nl

Met vriendelijke groet,
Frans Meijer, voorzitter stichting De Verbeelding

Wandelt u gezellig mee met Zeewolde Atletiek of komt u op eigen gelegenheid naar De Verbeelding? Aansluitend aan de wandeling is er genoeg te doen in het Paviljoen.
Deze ochtend zal het koor Le Madre Cantano uit Zeewolde een concert geven.
Natuurlijk is er ook tijd om gezellig bij te praten en de expositie te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Wandelt u liever niet mee? Dan bent u vanaf 10 uur van harte welkom bij De Verbeelding.

Voor wie:
Inwoners van Zeewolde (65+ en anderen)

Hoe laat:
wandelgroep ‘Fit in Beweging’ start om
9.00 uur bij het clubgebouw (Kluunpad)
of
10.00 uur bij de Verbeelding (op eigen gelegenheid)

Kosten:
bijdrage voor koffie/thee € 2,50

De Verbeelding beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Er is een aangepast toilet aanwezig. U kunt met de auto tot vlak bij de ingang komen om slecht ter been zijnde passagiers uit te laten stappen. Daarna kunt u parkeren op de daartoe aangegeven parkeerplaatsen.

Achtergrond informatie

Vrouwenkoor “Le Madre Cantano” uit Zeewolde.

In 1992 is dit koor ontstaan door de moeders, die vooral uit het buitengebied kwamen. Ze wilde graag wat betekenen voor het nieuwe dorp Zeewolde. Samen wilden ze wat culturele en sociale activiteiten doen op de woensdagmorgen. Dit terwijl de kinderen op school zaten. Zo ontstond het vrouwenkoor Le Madre Cantano. Dit is inmiddels al meer dan 25 jaar geleden.

Het koor treedt op in en rondom Zeewolde en hebben een gevarieerd repertoire. Zoals populaire volksliedjes, licht klassieke nummers, ook in verschillende talen en mooie Christmas Carols.

De liedjes worden door 3 zangpartijen gezongen nl. sopraan, mezzosopraan en alt.

De professionele en inspirerende leiding is in handen van dirigent Lex Barten en de pianobegeleiding door Theun de Vries. De repetities zijn op woensdagmorgen van 09:30 uur en 11:30 uur
en worden gehouden in de Meermin op het Kerkplein 20 in Zeewolde. Le Madre Cantano is nog springlevend en verwelkomd ook graag nieuwe leden.
Misschien bent U in de gelegenheid om eens te komen kijken en luisteren en eventueel meezingen op onze repetitiedagen?
U bent van harte welkom. Verdere informatie vindt u op:
www.facebook.com/VrouwenkoorLeMadreCantano en op onze website: www.lemadrecantano.nl

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.