Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geachte Vriendin/Vriend van De Verbeelding,

Als vriendin en/of vriend van De Verbeelding heeft u De Verbeelding in de afgelopen jaren ondersteund met een jaarlijkse donatie van tenminste €100, of u heeft zich recent aangemeld als Vriend(in) van De Verbeelding. Dat waarderen wij enorm! Maar lees ook verder als u graag vriend(in) wilt worden!

De afgelopen twee jaar zullen we om meerdere redenen niet snel vergeten. Voor De Verbeelding waren het ook bijzondere jaren. Helaas hebben we het afgelopen jaar wederom weinig activiteiten kunnen uitvoeren. Gelukkig konden een aantal uitgestelde concerten van Cor Bakker, Paul de Munnik, het kerstconcert met Merain en Harry Sacksioni wel doorgaan! Wat een feest om weer zoveel bekende en nieuwe gezichten te mogen ontvangen.

Wij zijn u als vriend zeer dankbaar voor uw trouwe steun en om dat kracht bij te zetten hopen we daarom dat we komend jaar weer op uw steun mogen rekenen. Of u als nieuwe vriend te mogen verwelkomen. Als u binnenkort uw bijdrage voor 2022 overmaakt willen wij u en een gast graag trakteren op een bijzondere Italiaanse avond met heerlijke antipasti en Italiaanse live muziek. Zangeres Veronique Sodano zal u met haar jazztrio muzikaal onderdompelen in La Dolce Vita terwijl u heerlijke antipasti geserveerd krijgt! Op 10 juni willen we u graag ontvangen om 16.00 uur. Om 19.00 is het programma afgelopen.

U kunt hier klikken om uw vrienden bijdrage over te maken

U kunt uiteraard uw bijdrage ook zelf overmaken op rekening NL53 RABO 0158 1381 04  t.n.v. Stichting De Verbeelding, onder vermelding van Vriendenbijdrage 2022.

Vriend geworden of had u uw vriendenbijdrage voor 2022 al overgemaakt?
Vul dan onderstaand formulier in om u aan te melden voor de Italiaanse avond:

Aanmeldformulier Italiaanse avond

Naam(Vereist)
Ik meld mij aan als:(Vereist)
Voer een getal tussen 1 en 2 in.

Met ingang van 1 januari 2020 is Stichting De Verbeelding aangewezen als een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling). Dat betekent dat u uw donatie aan Stichting De Verbeelding voor 125% in uw aangifte inkomstenbelasting als gift kunt aftrekken. Dus als u € 100 doneert, kun u €125 aftrekken.

Mede door uw donatie zijn wij in staat om elk jaar voor verschillende doelgroepen een aansprekend en gevarieerd cultureel programma aan te bieden. Kijk voor het actuele programma op de website van de Verbeelding.

Wat kunt u, behalve een donatie, nog meer doen als Vriend van De Verbeelding? Wij willen het netwerk van De Verbeelding de komende jaren steeds verder laten groeien. Hierdoor neemt de bekendheid toe, groeit het aantal bezoekers en kunnen we ook het cultureel programma uitbreiden. U kunt ons hierbij helpen. Natuurlijk door onze concerten en activiteiten te blijven bezoeken. Maar ook als ambassadeur anderen attenderen en het culturele programma en de mogelijkheden van De Verbeelding onder de aandacht brengen. En natuurlijk door weer nieuwe Vrienden aan te dragen, zodat ook deze groep de komende jaren gaat groeien.

Graag attenderen wij u op de komende activiteiten in De Verbeelding en hopen u binnenkort weer in De Verbeelding te mogen begroeten.

Laat u alstublieft voor 1 juni weten of u 10 juni naar de Italiaanse avond met Veronique Sodano komt!

Met een hartelijke groet,
Het bestuur van Stichting De Verbeelding