Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vrijdagavond 3 februari wordt in Paviljoen De Verbeelding een prachtig Labyrintdoek gelegd. Een mooie gelegenheid om samen te komen, misschien te spreken en te zingen. Maar ook vooral om stil te worden en naar binnen te keren.

Het nieuwe jaar ontvouwt zich, de winter komt aan zijn einde. We staan op de drempel van het licht worden in 2023. Symbolisch lopen we in het Labyrint onze eigen levensweg. Heen en terug lopen, brengt jezelf in het hier en nu en geeft je de gelegenheid om van binnen te voelen, waar sta ik? Waar wil ik aandacht aan geven? Welke vragen stel ik mezelf? Tijdens de loopmeditatie in stilte komen er vanzelf gevoelens en antwoorden die inzicht geven. Het midden van het labyrint komt overeen met het hart in onszelf, onze innerlijke kern. Vanaf het moment dat je het middelpunt verlaat en je de terugtocht begint, ga je symbolisch je persoonlijke vernieuwing tegemoet, je innerlijke groei. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen de vele paden, heeft een labyrint slechts één enkel pad dat gaat naar het centrum en weer terug naar buiten. Een labyrint leidt je altijd naar het hart en wijst de weg.

Ook als je hier geen ervaring mee hebt ben je welkom. Vooraf wordt er uitleg gegeven en komen we met elkaar in de stemming.

Betaling gaat contant aan zaal voor aanvang van het Labyrint lopen.

Begeleiders: Marina van Arendonk en Frans Meijer van Labyrint Flevoland

Meer weten? Stuur een mail naar Marina van Arendonk

Aanmeldformulier Labyrint Lopen

Naam(Vereist)
Ik meld mij aan voor:(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 10.