Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Over piraten, stoer doen, bang zijn en vriendschappen

door Harro van Lien producties

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen.
De voorstelling is een bewerking van het gelijknamige boek van Dieter en Ingrid Schubert.

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit. In dit weekend vindt het Nationaal Theaterweekend plaats, ook in Zeewolde. En bij De Verbeelding kan je dit weekend naar de voorstelling Woeste Willem.

Klik hier om tickets te bestellen

Luisteren

Alvast een sneak preview van een leuk liedje uit de voorstelling!

Reacties

Reactie ICBS De Otterkolken: “Zelden zo’n leuke voorstelling gezien!! Er waren kleuters die niet meer bij kwamen van het lachen.”

Reactie bezoeker theater: “Vandaag met mijn zoons van 3 en 6 Woeste Willem gezien in de bibliotheek van Rotterdam. Ik wil gewoon even een bericht achterlaten, want het was zó geweldig! Ze hebben beide de hele voorstelling geconcentreerd gekeken en heeel veeel gelachen. Echt heel knap gedaan. Bedankt!”

Regie: Maarten Bootsma
Spel: Harro van Lien
Vormgeving: XL de Atelier – Dronten
Foto: Sjoerd Litjens
Gebaseerd op prentenboek Woeste Willem: Ingrid en Dieter Schubert


over Harro van Lien producties

Harro van Lien is verteller, acteur en theatermaker. Zijn passie ligt bij betrokken theater. Hij maakt voorstellingen die het publiek raken, maar toch bemoedigen. Hij richt zich met zijn voorstellingen op kinderen in de basisschoolleeftijd. Hij maakt graag verhalen zonder een strak educatief/maatschappelijk doel. Gewoon mooie verhalen in een theatrale verpakking. Harro won de Kijk|Kunst-Kup 2015/2016 met zijn voorstelling ‘De verdwaalde Viking’. Deze voorstelling voor groep 5 en 6 van het basisonderwijs werd afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd door leerlingen en leerkrachten van 318 scholen in 36 Zuid-Hollandse gemeenten.