Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 27 t/m 29 januari 2023 gaan de theaters in Zeewolde samen los!

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit. In dit weekend vindt het Nationaal Theaterweekend plaats, ook in Zeewolde.  Je geniet al voor 10 euro per persoon van een voorstelling naar keuze en het leuke is: alle theaters in Zeewolde doen hieraan mee! Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten.

Tip: geef eens een theaterbezoek cadeau. Voor maar 10 euro bezorg je iemand al een fantastische theaterervaring!

PROGRAMMA

Vrij. 27 januari (20.00 uur) – Streekcabaret “Boerenblond” – UITVERKOCHT
Het cabaretgezelschap Boerenblond en Koop Drost (tonprater) weet de alledaagse humor op een fantastische wijze te vertalen in herkenbare typetjes. Kortom, een avondje ouderwets lachen.
Locatie: Hoeve Karree.

Za. 28 januari (20.15 uur) – Coverband Flavour
Coverband Flavour is een band die van elke gelegenheid een feest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en meezingen met de klassiekers. Dat wordt een avondje ouderwets gezellig feesten.
Locatie: Theater De Kluit.

Za. 28 januari (20.00 uur) – So long Cohen, met Ernest Beuving e.a.
Ernest zingt en zoekt Leonard. Soms laat hij op humoristische wijze met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven om mee te praten over Leonard. Zo passeren karikaturen als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard de revue.
Locatie: Theater The Lux.

Zo. 29 januari (15.00 uur) – Familievoorstelling Woeste Willem (4+)
Zeerover Willem geniet van de rust na een leven vol gevaarlijke avonturen. Totdat hij een klein jongetje, een landrot waar hij niet van houdt, ziet aankomen die zijn rust komt verstoren. Voorstelling over vriendschappen en het toelaten van anderen. N.B.: Ouders/begeleiders betalen ticket, kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.
Locatie: De Verbeelding.

Klik hier om tickets te reserveren voor één van de voorstellingen