Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het Belgische trio Les Triadours komt naar De Verbeelding! Met “Bxl – Paris” reizen we door het repertoire van 2 chansonniers pur sang : Edith Piaf en Jacques Brel, iconen van het Franse chanson! Hun stemmen ontbloten de Franse ziel: romantisch, tikkeltje impulsief en bovenal nostalgisch.

Op haar 15e debuteert Piaf als arme straatzangeres.  Ze schreef een succesvol repertoire bijeen met klassiekers zoals  haar wereldberoemd lied “La vie en rose”. Haar vele minnaars waren een grote inspiratiebron voor oa. “Milord”, “Non, je ne regrette rien” … Deze grande dame van het Franse lied kende een tragische levensdorst naar liefde en muziek.

Brusselaar Jacques Brel wordt geboren in de burgerij,  vertrekt naar Parijs als artiest waarna zijn succesverhaal begint. Brel bevestigt zijn talent als chansonnier met onder andere “Ne me quit-te pas” en werd een wereldster.

Met Brel & Piaf ben je even terug in de Parijse legendarische concertzaal L’Olympia ! “Bxl – Paris”  bezorgt je een onvergetelijke middag!

Tickets

Ticketprijs is inclusief inclusief koffie/thee en pauzedrankje.

De ticketverkoop voor Les Triadours is gesloten. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Deze zijn zondag 29 oktober vanaf 14.30 uur verkrijgbaar aan de zaal.

Achtergrondinformatie

Les Triadours zijn:

Mireille Vaessen (gitaar, ukelele & zang studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en ging op tournee met oa. Hugo Claus)

Martine de Kok (piano, accordeon & zang studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Jazz-Studio, 2011 in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival en werkte samen met o.a. Herman van Veen Maarten Westra Hoekzema)

Sam Pasternak (speelt al vanaf zijn achtste jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Daarnaast bespeelt hij gitaar en  cello)

Trailer